Image Image Image Image Image

Nyheter

21

mai

Mystery of the Arctic Cairn på TV i UK og Ireland

 

Etter å hatt sin premiere på PBS America i februar vises nå filmen igjen i Juni. Se PBS America for mer informasjon. Veldig hyggelig at den mektige naturen på Ellesmere Island og Axel Heiberg Øy blir vist til et så stort publikum.

24

sept

Yourway Ellesmere Expedition 2015

Yourway Ellesmere Expedition 2015

Bli med på vårens villeste og mest unike eventyr!
I samarbeid med Harald Kippenes og Yourway Expeditions arrangerer jeg en guidet tur i Otto Sverdrups fotspor på Ellesmere Øya våren 2015. Dette er en helt unik mulighet for å kunne oppleve en av verdens siste uberørte villmarker. Ta kontakt og kom gjenre innom Myrens Verksted for en spennende samtale!

03

jun

Mystery of the Arctic Cairn til Fjellfilm 12-14 September

Veldig artig at Mystery of the Arctic Cairn skal vises på Fjellfilm 2014! Dette blir første visning i Norge av den internasjonale versjonen av Nytt Land: Otto Sverdrups Glemte Polarrike! Vi jobber nå videre med større internasjonale filmfestivaler og håper å få vist Otto Sverdrups Arktiske paradis til et stort internasjonalt publikum.kunde-logo-fjellfilmfestivalen-farve-460x304

08

mai

Nytt Land: Otto Sverdrups Glemte Polarrike i ny Internasjonal Versjon

Filmen fra New Land Expedition 2013 som ble vist på TV2 i Norge er nå klar i en internasjonal versjon. Det er kjempeartig å kunne meddele at distributør internasjonalt er PBS International!
I denne sammenheng har filmen fått den nye tittelen: Mystery of the Arctic Cairn

13

mar

Kronikk i UTE

Ute Magasinet
I siste nummer av UTE har jeg skrevet kronikken Klimatanker etter Polarferd. Kronikken kan leses på nettet men for å få tilgang på de andre spennende artiklene i bladet anbefaler jeg å kjøpe magasinet!

13

mar

På Landeveien

Den siste måneden har foredraget Nytt Land – Nytt Klima vært på landeveien! NHH Foredrag
Her er Environmental Economics studentene ved NHH. På KLD sine nettsider er det også en artikkel om foredraget jeg holdt på UIS i Stavanger. Det har vært meget givende å holde foredrag for studenter i blant annet Alta, Krisiansand, Sogndal, Evenstad, Bergen og Oslo. Før påske skal jeg også besøke Trondheim, Arendal og Ås. Jeg ser fram til fortsettelsen!

11

feb

Expedition Finse

P1060586-22

P1060522-10

Bilder: Kyle O´Donoghue, Ekspedisjonstrening ved Ravnebergsbreen våren 2012.

Denne helgen samles nesten hele New Land 2013 Expedition teamet på Finse 1222 for å delta på årets Expedition Finse! På fredag holder Kyle foredrag om sin rolle som filmaskaper på ekspedisjoner. Under lørdagens hovedforedrag vil John Huston og Tobias Thorleifsson gi et spennende innblikk i det eventyret vi opplevet i Otto Sverdrups rike.
I samarbeid med Yourway vil vi også komme med en spennede nyhet i løpet av festivalen.
Vi gleder oss til å møte gamle kjente og håper at så mange som mulig har anledning til å ta turen til norges råeste sted!
Les mer om Expedition Finse i det spennede festivalprogrammet.

29

jan

Nye nettsider for Nytt Land: Otto Sverdrups Glemte Polarrike

Etter 3 visninger av Nytt Land: Otto Sverdrups Glemte Polarike på TV2 er Kyle O`Donoghue, Miki Ridelinghuys og resten av filmproduksjons teamet i Sør Afrika snart i mål med en 46min versjon som skal gå på TV2 i påsken. Vi arbeider også nå med internasjonal distribusjon av filmen. I denne anledning er det lansert en nettside med flotte bilder og ekslusive klipp fra filmen. Klippene er tekstet på engelsk. Her er en smakebit:

22

jan

Foredragsturne på vegne av Klima og Miljødepartementet

4 Februar starter jeg på en landsdekkende foredragsturne på vegne av Klima og Miljødepartementet. Her er teaser video på foredraget som er døpt «Nytt Land, Nytt Klima.»

Nytt land – nytt klima from Generasjon Grønn on Vimeo.