Image Image Image Image Image

Foredrag

TEDx Trondheim 2014
 

Tobias Thorleifsson har siden 2008 holdt over 400 foredrag i Norge og internasjonalt. Publikum har vært skoler, universiteter, bedrifter, ledergrupper og ærverdige organisasjoner som Explorers Club, National Geographic Society, TEDx og Museum of Natural History.

Tobias har reist på en rekke landsdekkende foredragsturneer på vegne av Klima og Miljødepartementet. I samarbeid med departementet, StormGeo og Bjerknes Senteret har han også utviklet, og holdt, en rekke kurs om klima og miljøutfordringer med lærere og studenter som målgrupper.

I 2009 gjennomførte Thorleifsson, i samarbeid med det amerikanske polar legenden Will Steger, en omfattende foredragsturne i USA. I tillegg har Thorleifsson holdt foredrag for en rekke norske bedrifter, ledersamlinger og organisasjoner.

I sine foredrag kombinerer Tobias egne erfaringer fra turer i Arktis med historie, formidling av vitenskap, utviklingen i nordområdene, klima og miljøutfordringer.

2014 «Nytt Land Nytt Klima»: Foredragsturne på vegne av Klima og Miljødepartementet til universiteter, høyskoler og vitensentre.
 

Diverse foredrag 2014-2016: Rederiforbundet, Den Norske Ambassaden i Washington D.C, DNT UNG, Enova, Ungt Entrepenørskap, Travellers Club, Expedition Finse, Fjellsportfestivalen, Highcamp Turtagrø, Forsvarets Miljøkonferanse, Vegvesenet, TEKNA-Klima, Miljødirektoratet, Asker Kommune, Klimafestivalen 112 med flere.

Ta gjerne kontakt med Tobias for å booke et spennende og engasjerende foredrag til din bedrift, organisasjon eller event.